Известие

Collapse
No announcement yet.

Студено палене?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами колеги оказаха се грешки натрупани в компютъра на колата..и тъй като беше баща ми на диагностиката а не аз че бях на работа и мисля че грешките наистина са горните от горния пост принципно момчетата са казали че се случва така с газовите инжекциони щото самата сонда се побърква и почва да натрупва грешки за оборотите дросела да се позачисти... и така Имало е нагар по него но това ще го направя сам и препоръчително в моя случай...да сменя свещите (още не съм ги сменял) и може дори да ми препоръчате нещо
    Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.

Comment

Първоначално публикувано от haton Покажи съобщение
      Ами колеги оказаха се грешки натрупани в компютъра на колата..и тъй като беше баща ми на диагностиката а не аз че бях на работа и мисля че грешките наистина са горните от горния пост принципно момчетата са казали че се случва така с газовите инжекциони щото самата сонда се побърква и почва да натрупва грешки за оборотите дросела да се позачисти... и така Имало е нагар по него но това ще го направя сам и препоръчително в моя случай...да сменя свещите (още не съм ги сменял) и може дори да ми препоръчате нещо
      :P нищо ново под слънцето и кво бам 30-40 лева за чистене на грешки ,които пак ще се запишат :P
      Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

Трябва да си сигурен, че колата върви добре на бензин. След това я карай да ти настроят газта. Когато газта е настроена добре, и бензиновия комп не записва грешки.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
          Трябва да си сигурен, че колата върви добре на бензин. След това я карай да ти настроят газта. Когато газта е настроена добре, и бензиновия комп не записва грешки.
          това е отговора на задачата завчера и на мен ми загасна така :Х
          Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

Ами сега уж всичко е изчистено..а иначе бях при газаджийте и казаха че всичко е наред като настройки и т.н. Просто трябва бензина да се оправи...сега ще видим какво що Едно почистване на дросела и така

Comment

за свещи щом са казали си купи njka хубави са но скъпи 47 лева голямата и 46 малката майче ако не са обратно май .има едни ментета дето зарибяват хората по 25 не ги взимай.апък си и нагаз се едно бързо заминават скъписа но вършат работа
              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Аз имам въпрос относно свещите от ebay.co.uk ? Там са 65 лири С доставката излизат 150-160 лв на NGK Мога ли да се доверя или...?

Comment

Можеш. Но газаджиите как точно разбраха че настройките са и ок? Пак ще има писанки в темата "сменям сменям а проблема си остава".

В общия раздел има клубни сервизи. 2, 3 от тях са на достатъчно добро ниво, че да ти дадат точна диагноза.

За свещите ако не си ги сменял никога, NGK-то ти е правилния избор, но едва ли ще ти решат проблема
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Принципно газаджиите ми казаха да мина след диагностиката при тях...че 1-о нали на бензин да е ок колата и след това те да настройват ако има нещо И мисля да мина днеска А защо разликата в цената на това NGK е толкова огромна? Може би защото в Англия нямат магазини за авточасти а всичко им е по огромни складове..?

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

Принципно бях на диагностика във Вентура за 2-и път съм там...доволен съм от обслужването (То сега беше баща ми де..)

Comment

njka ми ги слагаха в алфа сервиз в БУРГАС затова е цената такава и кабели 220 лева незнам ква марка са ,но аз на газ не карам ,просто знам и те ми казаха за ментетата от 25 кинта и за газта че се износват по рано.Затова ако е от свещи земи някой за проба и ше видиш,кабелите запали на тъмно и виж ко става трябва да има цветно музика ако са се скапали.И СИ СМЕНЯЙ свещите щот като избие и избива и бубинатана един форд фокус гледах с избила свещ и бубина некаде 500 лева.И недавай на некадърници да ти пипат алфата особено газаджийте.

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:21 ----------

въй грешка колега 37 и 36 лева
                      Last edited by etrovskii; d.m.y г., 15:29.

Comment

Поръчвайте си свещите от ибей, или ползвайте Денсо Иридиум, които са на по-нормална цена. 300 лева за свещи за мен са неоправдано много, но всеки си знае.

Comment

ми да не караш заз , то затова се ви се трошат колите, има и за 5 лева свещи за московец купи си И после алфата била калпава кола.
                          Last edited by etrovskii; d.m.y г., 16:57.

Comment

Абе ти четеш ли преди да пишеш, или ги изцепваш ей така? Говоря за NGK от ибей. Или Денсо Иридиум са свещи за 5 лева? Колко мъка...

Comment

.Явно мноо ти е мъкакак се дават 300 кинта за свещи, затуй зимай за 5.А камули да купиш оргинала ше смениш марката
                              Last edited by etrovskii; d.m.y г., 17:27.

Comment

Мъка ми е, да. Мъка ми е, че само джантите ми струват колкото половината ти кола, ама мъка да е.

п.п. Колега... Регистрирал си се вчера, днес спориш по въпрос, който явно не ти е ясен. Вместо да попиташ, ти почваш да приказваш глупости. Кой колко пари има и как си поддържа колата, не е твоя работа.
                                п.п. 2 Свещи "njka" няма, а цената на която си ги взел е силно надута, с една дума прецакал си се.
                                Last edited by Doomguy; d.m.y г., 18:28.

Comment

Working...
                                X